Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di, Wo en Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Do en Zo: gesloten
Service

Eigen hersteldienst

Is de neusvleugel of het oor van uw bril afgebroken? Is de bril van uw zoon of dochter (nog eens) beschadigd? Geen probleem. Bij Optiek Saey kunt u rekenen op een professionele service.

OPGELET: gebruik NOOIT (seconde)lijm om de bril tijdelijk te herstellen. Indien u dat wel heeft gedaan, kunnen wij helaas uw bril niet meer redden.

Kleine reparaties

Optiek Saey heeft een eigen atelier met de meest geavanceerde machines. Daardoor kunnen we u probleemloos helpen om uw bril bij te stellen of te herstellen. Interessant als u uw bril niet lang kunt missen of als u een kleine brokkenpiloot hebt die brilt!

Titanium soudures

U kan bij ons ook terecht voor titanium soudures. Wij behoren hierbij tot de beperkte groep van opticiens in Vlaanderen die zo'n toestel in huis hebben. Op deze manier heeft u de herstelde bril de dag nadien al terug.

Gratis: klein onderhoud

Nazicht en klein onderhoud van uw bril is steeds gratis. Door het regelmatig op- en afzetten van uw bril kan de pasvorm veranderen. Dit kan invloed hebben op uw zicht of kan pijn of irritatie veroorzaken aan neus en oren; Kom dus regelmatig eens binnen om de bril recht te zetten. In de winkel kunnen wij uw bril ultrasonisch reinigen.

Oogzorg

Op afspraak: alle oog-en drukmetingen

Hulp nodig? Neem snel contact op!

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Momenteel zijn we nog gesloten. Straks zijn we open om 9u.