Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di, Wo en Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Do en Zo: gesloten
Producten
zonnebrillen

 

Trends zonnebrillen 
Waar u ook heengaat, een terrasje, het park, een tuinfeestje,.. De zonnebril is al enkele jaren een 'must-have'. Natuurlijk weet u ondertussen ook dat het belangrijk is om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, maar u wilt er toch ook stijlvol uitzien?

Bij de zonnebrillen zien we voor het seizoen 2023 vooral veel retromodellen in een nieuw jasje. Ze zijn divers, in het oog springend en vooral functioneel: geschikt voor elke gelegenheid. De kleuren zijn misschien verrassender. Vooral groen en rood deden het goed op de catwalk, met gekleurde glazen, zoals geel en oranje. Maar ook de zwarte zonnebril kan terug all round ingezet worden. De blikvanger dit seizoen en waarschijnlijk eentje die wel even zal blijven hangen, zijn de space-brillen. Sportieve monturen, met grote spiegelglazen, geïnspireerd op het hetgeen we in het wielerpeloton zien.
 

OVERZETZONNEBRILLEN 

Handig voor bovenop uw bril. 
Verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. 
35€/stuk

 

APPLIQUE OP MAAT

Subtiel opzetstuk voor bovenop uw gewone bril. Oogt modern en makkelijk in gebruik. Verkrijgbaar in verschillende modellen, gepolariseerd bruin en grijs.

60€/stuk

 

STIJLVOLLE EN KWALITEITSVOLLE ZONNEBRILLEN

Op zoek naar een zonnebril? 
Kom dan langs bij Optiek Saey. Dankzij onze kwalitatieve zonnebrillen zijn uw ogen altijd goed beschermd. 
Maak uw keuze uit de verschillende merken en modellen. Vergeet ook de ogen van uw kinderen niet. 
Zoals u hun huid beschermt in de zon, zo moet u ook hun ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen! Waarom zijn die UV-stralen nu eigenlijk zo schadelijk? Ons lichaam kan de meest beschadigde cellen herstellen of vervangen, de ooglens vormt hier echter een uitzondering op. Dit betekent dat iedere beschadiging onomkeerbaar is en zich steeds verder cumuleert. Naast de ooglens is ook de huid rondom het oog super gevoelig.


Gamma : Bolon - Clémence & Margaux - Dolce & Gabbana - Elle - Emporio Armani  - Evil Eye - Giorgio Armani - Julbo - Kinto - Nathalie Blanc - Polo Ralph Lauren - Ralph Lauren - Ray Ban - Serengeti - ...

 

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Momenteel zijn we nog gesloten. Straks zijn we open om 9u.