Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di, Wo en Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Do en Zo: gesloten
Producten
monturen

Collecties 2023/2024

Liefde op het eerste gezicht. Zo hoort het te zijn bij het uitkiezen van een nieuw montuur. En het idee dat ze alleen dienen om beter te zien, is ook al lang niet meer van deze tijd. Al enkele jaren is een bril een essentiële must-have. Hij geeft net dat tikkeltje meer aan die perfect uitgekozen outfit.

Trends najaar 2023

Na een kleurrijke zomer wordt de herfst ondergedompeld in een retrosfeertje met zachte tinten en gebogen vintage silhouetten. Al worden de monturen steeds weer opvallender. Grote, zware monturen wagen zich aan een come-back en ook combinaties van sterke, opvallende kleuren sleuren ons door de sombere wintermaanden.

Verder: Duurzame materialen, gerecyclede ingrediënten en unieke patronen voor dit en nog veel meer seizoenen.

 

Wist-je-datje: Bij Optiek Saey hebben we een ruime keuze aan kleine brillen. Heb je een smal gezicht, dan weet je als geen ander hoe moeilijk het is om een gepaste bril te vinden.  Waarschijnlijk heb je in het verleden meermaals uw keuze moeten maken uit de kindercollectie. Dit is nu verleden tijd. Met merken als Kinto, Colibris en Inface, hebben we ook voor u een modieus montuur.

Wij helpen je graag met uw keuze. Kom vrijblijvend langs om onze nieuwste collecties te ontdekken. 

Gamma : Art & Jack - Bolon  - Banana Moon - Blackfin - Charmant - Clémence & Margaux - Colibris - Dutz - Elle - Emporio Armani - Esprit  - Giorgio Armani - Ines de la Fressange - Inface - Legend of Paris - Look - LuLu Castagnette - Matttew - Max Mara - Monoqool  - Nathalie Blanc - Parvum - Polo Ralph Lauren - Ralph Lauren - Ray Ban -  Silhouette - Treboss - VDesign - Wolfin...

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Momenteel zijn we nog gesloten. Straks zijn we open om 9u.