Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di, Wo en Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Do en Zo: gesloten
Producten
monturen

Collecties 2023

Liefde op het eerste gezicht. Zo hoort het te zijn bij het uitkiezen van een nieuw montuur. En het idee dat ze alleen dienen om beter te zien, is ook al lang niet meer van deze tijd. Al enkele jaren is een bril een essentiële must-have. Hij geeft net dat tikkeltje meer aan die perfect uitgekozen outfit.

Design - Wise

Duurzame innovatie: Collecties gebaseerd op producten met een betekenis, die comfort en welzijn garanderen. In combinatie met harmonieuze kleurenpaletten die de rust van de natuur uitstralen, beloven ze een lange levensduur.

Soul Space

Sfeer: Romantisch, vintage, boho, bloemig...Deze trend is gebaseerd op het gebruik van accesoires, met ethische en duurzame producten in aardetinten die een verhaal vertellen.

Full Spectrum

Voor brildragers die het leven omarmen met levedige kleuren, creativiteit en puur plezier. Eclectische sferen, bestaande uit intense, uitbundige tinten. De vormen variëren van flamboyant, tot nostalisch. Robuuste materialen.

 

 

Wist-je-datje: Bij Optiek Saey hebben we een ruime keuze aan kleine brillen. Heb je een smal gezicht, dan weet je als geen ander hoe moeilijk het is om een gepaste bril te vinden.  Waarschijnlijk heb je in het verleden meermaals uw keuze moeten maken uit de kindercollectie. Dit is nu verleden tijd. Met merken als Kinto, Colibris en Inface, hebben we ook voor u een modieus montuur.

Wij helpen je graag met uw keuze. Kom vrijblijvend langs om onze nieuwste collecties te ontdekken. 

Gamma : Art & Jack - Bolon  - Banana Moon - Charmant - Clémence & Margaux - Colibris - Dutz - Elle - Emporio Armani - Esprit  - Giorgio Armani - Ines de la Fressange - Inface - Legend of Paris - Look - LuLu Castagnette - Matttew - Max Mara - Monoqool  - Nathalie Blanc - Neubau - Polo Ralph Lauren - Ralph Lauren - Ray Ban -  Silhouette - Treboss - VDesign - Wolfin...

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Vandaag zijn we gesloten.