Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di, Wo en Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Do en Zo: gesloten
Producten
sportbrillen

Om te sporten nemen we onze voorzorgen om ons lichaam te beschermen. Zoals een helm, knie -en elleboogbeschermers, aangepast schoeisel, zijn de gebruikelijke beschermers. Maar nog al te vaak worden de ogen vergeten. Een gewone sportbril of sportbril met zonneglazen eventueel aangepast aan uw ogen is geen overbodige luxe. Ogen zijn kwetsbaar en oogschade is nogal in veel gevallen permanent. Wees slim, denk aan uw veiligheid en bescherm uw zicht. Bovendien zal uw aangepaste bril uw sportprestaties zeker ten goede komen. Als fervent fietser wordt u vb niet meer gehinderd door wind, regen of ander rondvliegend materiaal, maar ook duikers en skiërs kunnen bij ons terecht voor aangepaste bescherming. 


EVIL EYE EYEWEAR
ook op sterkte, volledig gepersonaliseerd naar uw behoeften en budget. 

Deze inzetbril op sterkte is een eigen ontwerp van Optiek Saey. We hebben voor elk model een applique ontworpen die een onze klant een breed en onvervormd zicht biedt voor elke uitdaging. Dat betekent maximale veiligheid op elk moment. Het verbetert de prestaties en leidt vooral tot meer sportplezier.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de brilwaarden volledig te integreren in het montuur of om met een adapter te werken. Alle info en voorbeelden in de winkel.

Ruime keuze beschikbaar bij Optiek Saey. Extra kleuren, modellen en accesoires kunnen natuurlijk bijbesteld worden. Bovendien zijn verschillende maten te verkrijgen. 


JULBO 
U bent een fervent buitensporter? Combinatie water-sneeuw-zon? Probeer dan zeker de Julbo-zonnebril. U geniet van een perfect zicht met een maximaal gezichtsveld, een optimale bescherming, een uitstekende pasvorm, een maximale duurzaamheid en dynamische ventilatietechnologie. Specialisatie: kinderzonnebrillen. Schermt de gevoelige ogen van uw kids perfect af van de zon. 

Zwembrillen op sterkte 
Met een zwembril op sterkte heeft u een optimaal helder zicht, zowel onder als boven water. De brillen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kids in blauw en zwart. Door de aanpasbare neusbrug en hoofdband geniet u van een optimaal comfort. Ook voor verschillende sterktes voor het Linker en rechter oog hebben wij een gepaste oplossing, zowel voor positieve als negatieve sterktes. Alles stukken zijn apart verkrijgbaar. 52€/volledig gemonteerde bril

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Wij zij nu open! Kom gerust langs!