Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di, Wo en Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Do en Zo: gesloten
Producten
monturen

Herfst/Winter 2021/2022

Liefde op het eerste gezicht. Zo hoort het te zijn bij het uitkiezen van een nieuw montuur. En het idee dat ze alleen dienen om beter te zien, is ook al lang niet meer van deze tijd. Al enkele jaren is een bril een essentiële must-have. Hij geeft net dat tikkeltje meer aan die perfect uitgekozen outfit.

Trends: De basics blijven het goed doen: stoer met een pilotenmontuur en dubbele brug, sexy rond, hoekig strak of vintage cat-eye. Combineer deze vormen met duidelijke, uitgesproken materialen. Zo zet je niet alleen je nieuwe bril in de verf maar ook je persoonlijkheid. Nude en vet zwart zitten volop in de nieuwe collecties maar ook met een kleurrijke bril scoor je momenteel.

Artsy, vintage en retro glam. Dit zijn de sleutelwoorden voor 2021/2022

 

Wist-je-datje: Bij Optiek Saey hebben we een ruime keuze aan kleine brillen. Heb je een smal gezicht, dan weet je als geen ander hoe moeilijk het is om een gepaste bril te vinden.  Waarschijnlijk heb je in het verleden meermaals uw keuze moeten maken uit de kindercollectie. Dit is nu verleden tijd. Met merken als Kinto, Colibris en Inface, hebben we ook voor u een modieus montuur.

Wij helpen je graag met uw keuze. Kom vrijblijvend langs om onze nieuwste collecties te ontdekken. 

Gamma : Bolon - Burberry - Charmant - Clémence & Margaux - Colibris - Dutz - Elle - Emporio Armani - Esprit - Fleye - Giorgio Armani - Inface -  Kristian Olsen - Lafont - Legend of Paris - Look - Nathalie Blanc - Matttew - Monkey Glasses - Monoqool - Neubau - Penn&Ink - Polo Ralph Lauren - Preciosa - Ralph Lauren - Ray Ban -  Silhouette - Versace - William Morris -  ...

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
We zijn even gesloten. Vandaag zijn we open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u30.