Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di - Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Zo: gesloten
Producten
sportbrillen

 

Om te sporten nemen we onze voorzorgen om ons lichaam te beschermen. Zoals een helm, knie -en elleboogbeschermers, aangepast schoeisel, zijn de gebruikelijke beschermers. Maar nog al te vaak worden de ogen vergeten. Een gewone sportbril of sportbril met zonneglazen eventueel aangepast aan uw ogen is geen overbodige luxe. Ogen zijn kwetsbaar en oogschade is nogal in veel gevallen permanent. Wees slim, denk aan uw veiligheid en bescherm uw zicht. Bovendien zal uw aangepaste bril uw sportprestaties zeker ten goede komen. Als fervent fietser wordt u vb niet meer gehinderd door wind, regen of ander rondvliegend materiaal, maar ook duikers en skiërs kunnen bij ons terecht voor aangepaste bescherming. 


ADIDAS 
ook op sterkte, volledig gepersonaliseerd naar uw behoeften en budget. 

Deze inzetbril op bovenstaande foto is een eigen ontwerp van Optiek Saey. We hebben voor het model ZONYK AERO PRO een applique ontworpen die een onze klant een breed en onvervormd zicht biedt voor elke uitdaging. Dat betekent maximale veiligheid op elk moment. Het verbetert de prestaties en leidt vooral tot meer sportplezier. Ook mogelijk op andere Adidas modellen. 

Zonyk (AERO) wordt gecreëerd met innovatieve technologieën die de beste sportprestaties garanderen. Een krachtige combinatie van montuur en lenstechnologie die voldoet aan de eisen van topatleten. 

The Evil Eye Halfrim (pro) biedt superieure technologie die speciaal is ontworpen voor on- en off road fietsen. Bij deze duurzame zonnebril kunt u de pasvorm en de lenshoek personaliseren. De pro-versie is voorzien van een verwijderbare zweetblocker en een extra paar lenzen. Het spreekt voor zich dat deze bril ook voor andere sporten een uitstekende keuze is. 

Evil Eye Evo, het favoriete wapen voor lastige omstandigheden op de fiets. Het heeft een revolutionair gebogen montuur met grotere, vuurrode lenzen. Dit zorgt voor een gevoel van visuele vrijheid en nauwsluitende pasvorm, die u zelfs in het heetst van de strijd niet in de steek laat. 

De Tycane Pro outdoor biedt ultieme bescherming voor de zwaarste bergbeproevingen. Als je nu gaat skiën, wandelen of bergbeklimmen, door de knusse wrap-aroud-fit heb je altijd een comfortabel gevoel en worden de ogen afgesloten voor alle hinderlijke weersomstandigheden zoals zon, sneeuw en wind. Deze duurzame zonnebril kan ook worden gedragen als goggle met de ClimaCool foam en hoofdband. Deze zijn ook afneembaar. 

De product design engineers van Adidas werken nauw samen met diverse topatleten.Dit realiseert een optimaal resultaat naar lens-innovatie, technologie en persoonlijke pasvorm. De adidas sportbril is namelijk niet zomaar een zonnebril, maar een essentieel onderdeel van sportartikelen die een verbeterde prestatie ondersteunt. 

Verschillende modellen en kleuren beschikbaar bij Optiek Saey. Extra kleuren, modellen en accesoires kunnen natuurlijk bijbesteld worden. Bovendien zijn alle modellen in verschillende maatjes te verkrijgen. JULBO 
U bent een fervent buitensporter? Combinatie water-sneeuw-zon? Probeer dan zeker de Julbo-zonnebril. U geniet van een perfect zicht met een maximaal gezichtsveld, een optimale bescherming, een uitstekende pasvorm, een maximale duurzaamheid en dynamische ventilatietechnologie. In ons atelier kunnen wij gecorrigeerde zonneglazen perfect in het montuur plaatsen. Specialisatie: kinderzonnebrillen. Schermt de gevoelige ogen van uw kids perfect af van de zon. 

Zwembrillen op sterkte 
Met een zwembril op sterkte heeft u een optimaal helder zicht, zowel onder als boven water. De brillen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kids in blauw en zwart. Door de aanpasbare neusbrug en hoofdband geniet u van een optimaal comfort. Ook voor verschillende sterktes voor het Linker en rechter oog hebben wij een gepaste oplossing, zowel voor positieve als negatieve sterktes. Alles stukken zijn apart verkrijgbaar. 52€/volledig gemonteerde bril

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Vandaag zijn we gesloten.